EHBO

 Sporten is gezond, en watersport is daarbij ook nog eens ontspannend. Heerlijk alle rust en ruimte opzoeken, of juist met je wakeboard die nieuwe trick uitproberen. Maar zoals het cliché stelt: "Een ongeluk zit in een klein hoekje". Om de gevolgen van een ongeluk te beperken verzorgt AquaPlanning een 1-daagse EHBO training voor watersporters. Weet wat je moet doen (en niet moet doen!) om een ander te helpen.

Uw certificaat is drie jaar geldig voor de RYA en de RORC en vaak vijf jaar voor ISAF/World Sailing wedstrijden zoals de Middle Sea Race en de ARC.  Er is nu ook een uitbreiding voor category 0 wedstrijden!
Controleer de geldigheid altijd met de Notice of Race (NOR) omdat er uitzonderingen kunnen zijn. 

Uiteraard is deze opleiding ook geschikt als algemene EHBO opleiding. 
Klik hier voor EHBO cursusdata. 

EHBO cursussen worden voornamelijk gegeven in het voorjaar, voor de aanvang van het wedstrijdzeilseizoen. U ontvangt de nieuwe lesdata via de EHBO nieuwsbrief

Hier leest u een verslag van Vincent Zuidema van de ANWB Waterkampioen. 

 

De bekende watersportblogger en RYA yachtmaster Ankie Eeken heeft een RYA First Aid training bij ons gevolgd. Lees hier haar verslag.

"Dank nog voor de training. Ik vond het erg zinvol en je hebt het goed overgebracht. Het is voor mij een leerzame ervaring geweest en heb nu het gevoel te weten wat ik moet doen wanneer er een situatie zich voordoet."
Jurgen Kramer
Innervision.eu

Meest tevreden over:  'een goede balans tussen theorie en praktijk' 
Eric Basten
Ribspeed.nl

Lenie Bovee en Fokke Dijsktra van Fairway Sailing volgden de EHBO voor Watersporters cursus om beter voor hun chartergasten te kunnen zorgen tijdens hun avontuurlijke zeilreizen naar Scandinavië.

Medewerkers van de RibRally volgden onlangs een First Aid training. Opmerking van Sijbrand Booij bij "meest tevreden over:  Toepasbaarheid op onze werkzaamheden."

 

 

taal

eerstvolgende cursusdata

12 nov 2017 SRC Woudsend
18 nov 2017 privé cursus
19 nov 2017 SRC Afferden
28 dec 2017 SRC Scheveningen
29 dec 2017 EHBO Afferden
03 jan 2018 SRC Afferden
13 jan 2018 Bavaria Club, privé groep
18 feb 2018 SRC Scheveningen