Executive cursus

Passen de op de site genoemde data niet voor uw cursus? Of heeft u liever een maatwerkcursus op úw voorwaarden of een privé cursus? Dan is een executive cursus de oplossing. We spreken in goed overleg een datum af en u boekt en betaald voor vier personen. Uiteraard mag u dan ook met vier personen deelnemen! Er is altijd wel een (zaken) partner, relatie of vriend(in) die wil deenemen. 

Locatie, datum, aanvangstijden, alles is bespreekbaar binnen de regels van de RYA. Ook kan de cursus in meerdere dagen worden gegeven. 

Inmiddels zijn cursussen gegeven in het buitenland, in vakantieverblijven, aan boord van kleine en grote boten, aan de rand van een zwembad en zelfs op het terras van een penthouse. Alles is bespreekbaar. 

Dit aanbod geldt voor álle cursussen, zelfs voor de ISAF Offshore Personal Survival training! Voor praktijklessen geldt een maximum van drie deelnemers. 

Neem contact op met Geert-Jan voor de mogelijkheden: 06.44.11.82.36 (kantooruren) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.