Vaarschool AquaPlanning en de RYA

AquaPlanning geeft sinds 2004 curussen in het Britse RYA systeem. In ons team zitten ervaren wedstrijdzeilsters, rereatieve motorbootschippers, ervaren charteraars en RibRally snelheidsduivels. Door die brede praktijkervaring ervaart u al snel de meerwaarde van onze cursussen.

De Royal Yachting Association (RYA) is een Britse organisatie die al sinds 1875 de belangen behartigt van Britse watersporters. Intussen zijn er 2250 RYA vaarscholen over de hele wereld en steeds meer landen accepteren RYA certificaten.  Inmiddels volgen niet alleen watersporters de cursussen, steeds meer reddingsdiensten, legereenheden, politiekorpsen en brandweerkorpsen zijn overtuigd van de waarde van de RYA. Ook zijn RYA cursussen gemeengoed voor de bemanningen van megajachten onder de Britse MCA Large Yacht regels. 

AquaPlanning richt zich op het geven van praktische vaar- en theoriecursussen, met vaardigheden die u direct in de praktijk kunt gebruiken. Onze instructeurs zijn enthousiaste watersporters, variërend van ervaren wedstrijdzeiler tot enthousiaste wakeboarder.
Na de oprichting in 2004 is AquaPlanning uitgegroeid tot de school met het breedste RYA aanbod in Nederland.  

Waarom kiezen voor AquaPlanning?
Al onze instructeurs zijn geroutineerde watersporters, met zowel zeil-, motor- als speedboot ervaring. 
Cursusdata zijn gegarandeerd, géén minimum aantal deelnemers. U kunt daardoor gerust inschrijven.
Niet tevreden = geld terug garantie. (hier heeft nog nooit iemand gebruik van gemaakt)

Wij zijn gescreend voor overheidsopdrachten. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en lesdata via de nieuwsbrief: